hvorfor

Dette er et spørgsmål, som jeg synes jeg får alt for ofte. Folk formulerer spørgsmålet forskelligt fra gang til gang - nogle spørger, hvorfor jeg har ødelagt min skønhed; andre spørger hvorfor det lige netop skulle være blåt. Jeg bliver altid helt paf, når jeg skal svare, for sandheden er vel, at jeg virkelig ikke kender svaret. Jeg farver mit hår blåt nu, fordi det falmer ud og jeg gerne vil beholde farven... men jeg kan virkelig ikke huske, hvordan det hele startede - jeg tror slet ikke, at der er en grund. Jeg svarer altid "for sjov", når folk spørger, men det virker så useriøst. hjælp. ved ikke hvad jeg skal gøre ved alle disse spørgsmål.

btw: skønt billede af mig hahha sort/hvid gør slank. ♥

outfit of the day

Jeg kan lige nå en OOTD inden jeg skal afsted... Jeg skal til en pigemiddag for pigerne i klassen, da der er tre af dem, som lige er blevet hele atten år! Jeg fandt så lige ud af, at alt mit tøj matchede mit hår... Ja, hvad kan man gøre? åh.

en hverdagsmorgen

Havde lyst til at skrive, men vidste ikke om hvad... Hvad laver I om morgenen?

mon pakken med mit enhjørningeføl nogensinde kommer

Jeg har haft hel dagen til at sidde og filosofere og for en halv times tid siden strålede to regnbuer over mit hus. De var meget tydligere end på billedet, men det er svært at fange ægte skønhed på en 2D-billede på en skærm drevet af små lamper.
Men i løbet af dagen har jeg været igennem alle livets store spørgsmål. Hvad er meningen? Hvornår ender det? Hvorfor begyndte det? Hvad er den mest præcise formulering på ordet hygge? Hvor langt skal man gå for at have gået hundrede tusind skridt? Får jeg nogensinde lov til at ride hen over en blomstereng i Færøernes bjerge på en enhjørning?

hvad man kan bruge en sygedag til

Åha, se, hvor ynkelig jeg er, haha. Sidder i min seng og er ringe. Selvom jeg ligge ned eller sidder op, så snurrer hele verden og jeg har flere gange stødt mit hoved mod væggen, fordi jeg blev rundtosset. Min far siger at jeg måske har mellemørebetændelse - det kunne godt nok være træls.

Men hvad laver man når man er syg?
I. Jeg laver altid mine lektier og afleveringer... For jeg glemmer altid at lave dem på andre tidspunkter
II. Man kan være kreativ. Jeg tegner ofte; både på computer og i hånden.
III. Blive rask igen!!! Der er selvfølgelig forskellige måder til forskellige sygdomme, men i dag drikker jeg te og spiser Strepsils. ♥
IV. Se en film - jeg planlægger at se Herkules eller Det Levende Slot senere.
V. Hvis man er i stand til at traske rundt, så er oprydning en god ting. Det kræver næsten intet og man får bevæget sig, så man ikke bliver helt dvask.

Det var så mine fem livsråd. Haha, håber, at I har haft det godt i den tid jeg ikke har skrevet. Det har jeg i hvert fald. Der sker en masse meget mærkelige ting for mig, men jeg overlever. Med nød og næppe som jeg plejer, selvfølgelig.

tærte

Ved ikke om jeg har taget et mindre charmerende billede af mad nogensinde. Men den smagte altså godt. Jeg lavede i går en super lækker brombærtærte. Det var virkelig nemt, for jeg købte sådan en færdig dej, som man kan få i Super Brugsen, eller whatever. Jeg bredte den ud og bagte den. Imens smeltede jeg chokolade, så jeg kunne fylde bunden ud, når den kom ud. Brombærrene er fra min egen have, så dem havde jeg plukket tidligere og de kom bare på med det samme efter chokoladen - en time i køleskabet og vupti, så er vi der. Mums det smagte godt - og med lidt flødeskum blev den kun bedre!