travle tider

Jeg er simpelthen så ked af, at jeg er så ussel til at skrive herinde. Jeg har så uendeligt mange lektier og afleveringer for tiden. På samme tid vil jeg gerne være sammen med mine klassekammerater og i enden er der næsten ingen tid til at få taget billeder og skrevet. Desuden er det så ringe vejr - mørkt, vådt og koldt - så det er svært at få taget noget fede billeder. Ovenfor er et billede af min computer, som arbejder på højtryk for alle mine lektier!
Jeg er blevet ret vild med Feist og First Aid Kit. Det er en sanger og en sanggruppe, som laver noget fantastisk musik, som jeg vil anbefale alle de læsere, som bryder sig om det musik, jeg nogle gange ligger ind her.
Jeg håber, at I har det godt. ♥

uendeligheder af kyssemunde

så | uendeligt | kikset | hvorfor kyssemunde

Jeg laver altid kyssemunde på billeder. Når jeg ikke ved, hvordan jeg skal smile, fordi jeg ved, at det kommer til at se dumt ud, så laver jeg bare denne kyssemund. uha.

when i grow up


Jeg sidder  herhjemme og hygger. Jeg var syg i går og var derfor ikke i skole. Det var dog kun hovedpine, for jeg havde ikke sovet nok i weekenden. I dag har jeg også fri. Det er fordi det er OD-dag, men jeg har ikke nået at få et arbejde, øv.

Hvad er OD-dag?
OD står for "Operation Dagsværk" og dagen går ud på, at man giver en dag af sin uddannelse, så resten af verden også kan få en. Man arbejder i omkring 5 timer og tjener 300 kroner, som man så giver til velgørenhed.

Jeg går derfor rundt og rydder op på mit værelse, spiser en masse mad og prøver tøj, som jeg ikke har prøvet i alt for lang tid. Jeg har netop fundet denne kjole frem fra skabet, som man kan se på billedet. Den er super lækker og virkelig flot. Det er en kjole, som jeg har arvet af min søster på et tidpunkt, så jeg ved desværre ikke, hvor hun har fået fat i denne lækre sag.
Sangen er af First Aid Kit og hedder When I Grow Up, som titlen af indlægget også hedder. Jeg har forelsket mig dybt i den og hører den hele tiden nu!
Hvad går I og laver?