essens af efterskole

I dag har jeg været nede at besøge min gamle efterskole til "Efterskolernes Dag". Det var helt forfærdeligt. Til at starte med var det slet ikke særligt slemt. Jeg sad bare i bilen sammen med Karen og havde det godt. Jo tættere vi kom på skolen, jo flere sommerfugle fik jeg i maven. Så snart vi kom til efterskolen begyndte jeg at græde. Det var helt utroligt. Jeg kunne slet ikke holde det ud! Jeg græd da jeg så vores første lærer, jeg græd da jeg så de andre lærere - og jeg græd rigtig meget da vi skulle synge kor... Og endnu engang græd jeg, da jeg så mit værelse.
Men jeg er faktisk rigtig stolt over vores værelse. Pigerne, der boede derinde, havde indrettet det hele rigtig hyggeligt og det var et super dejligt værelse fyldt med essensen af efterskole!
Det var så skønt at se det hele, møde de nye elever, se alle vores lærere, se at vores gamle opslagstavler ikke var blevet taget ned og bare være på efterskolen. Bare være.

På billedet ovenfor er en af vores opslagstavler, som vi havde tegnet på... Det ser lidt underligt ud, fordi jeg har været nødt til at fjerne nogle efternavne. Så det må man leve med!

g u r g


GURG er et årligt rollespil for mit gymnasium i Hareskoven. Man vælger sig ind på et hold, drikker sig fuld og kæmper mod de andre. Jeg ved ikke om det er de samme hold hvert år, men vi kunne i hvert fald vælge mellem SORT HOLD ('69 warriors' - de autonome folk), BLÅT HOLD ('Lauras Børn' - stræbertyper), RØDT HOLD ('Kim Jong Il's Elite' ... koreanere?) og GRØNT HOLD ('Tex Mex mexicanos' - mexikanere).
Jeg valgte, sammen med nogle fra min klasse, at være på sort hold. Det var nemt at klæde sig ud til og det lød også skægt. Så vi fik sort tøj på, sort make-up og sorte krigsstreger! Jeg var så bare gået lidt over the top med sort make-up i forhold til de andre, men jeg havde det godt.
Det regnede en lille smule, men det gjorde slet ikke noget. Vi havde det super skægt og det var bare en mega fed tur!

what is done
by what is called myself is, i feel,
done by something greater
than myself in me


Bevidstheden er på én gang det mest umiddelbart nærværende
og det mest uudgrundeligt uhåndgribelige i den menneskelige 
tilværelse.
Vi kan tale sammen om bevidsthed, men vi kan kun opleve den 
hver for sig: Indefra. Bevidstheden ejer en fundamental og 
uudryddelig karakter af subjektivitet; af at være et fænomen, der 
kun kan opleves indefra.


ansigtsmaske

Jeg sidder lige nu med en ansigtsmaske på. Jeg elsker simpelthen ansigtsmasker! De er virkelig sjove at have på og så er det godt for huden. Jeg er ikke typen der bruger det særligt tit, men jeg nyder nogle gange at tage en på og føle mig rigtigt piget - så er det også en mere speciel oplevelse hver gang! 
Lige for tiden har jeg en ansigtsmaske fra The Body Shop med Tea Tree, som dufter umådeligt dejligt! Og så er den grøn (hvilket gør hele oplevelsen lidt sjovere).

Hvad synes I om ansigtsmasker? Hvilken bruger du og hvornår bruger du det?

apropos

Apropos hvad du så end lige laver - så var jeg i går inde og se Anders Matthesens show "Anders" - live! Det var forholdsvist crazy. Det var sjovt - dog ikke ligeså sjovt, som jeg måske havde forventet. Han har gjort det bedre. Dog fortryder jeg ikke. Det var en god tur sammen med mine to klassekammerater, Asger og Cathrine. Cathrine havde fødselsdag, så Asger og jeg havde været ude at finde en gave... Siden det var søndag (hvilket vi selvfølgelig havde glemt) kunne vi ikke komme ind i så mange andre butikker end Føtex, så det endte da også med at vi købte nudler - hun elsker nudler, mandler - fordi vi altid spiser hendes, og gær - fordi det er mega sjovt, at det er så giga billigt! ♥

Det var en rigtig fed tur og vi har da også aftalt at være en lille comedy-klub nu, hvor vi viser hinanden comedy... Det glæder jeg mig til at se.

what i badly want

- Billederne er fundet på www.google.dk -

Måske ikke mine største ønsker, men 'wauw' skal der siges. Jeg har nu længe gået og sukket over det overdådigt smukke Acne Atacomas, som kan ses på billedet til venstre. Og for ikke så længe siden fik jeg så også øjnene op for skønhederne på højre billeder, et par af Jeffrey Campbells vidundere! Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal stille op, for jeg har ikke råd til sådan nogle dyre sko, men de er bare så flotte, at jeg ikke kan stoppe med at tænke på dem!

wauw.
Jeg sidder bare stille og roligt og kigger lidt rundt på min blog. Finder på idéer, da jeg ser, at jeg er oppe på tyve faste læsere! Det er jo helt fantastisk. Jeg bruger bare dette indlæg til at skrive tak og alt sådan noget. Det kan godt være, at ikke alle tyve læser alle mine indlæg, men stadig står tallet der. Det er bare super fedt! tak tak tak tak tak.

Sangen er sådan set bare en dejlig sang, som minder mig en smule om sommer og sådan noget - ligesom billedet.

Jeg er lidt igang med at lave en side, hvor jeg kommer med tips og tricks til layout på sin blog - lyder det som en god idé?

seriøs blogging

Der findes så mange blogs, hvor folk blogger om relevante ting, seriøse ting, og emner, som ikke kun omhandler dem selv. Og her sidder jeg og skriver om, at jeg har lavet pandekager, at jeg har været til kobberbryllup og at jeg keder mig i biologi-timer. Jeg er typen der tænker rigtig meget over alvorlige emner. Men det kommer aldrig rigtigt ud. Jeg virker rigtig meget som en pige, der bare er glade farver og højt humør. Det er jeg også, men jeg er også rigtig meget en forsigtig pige, der tænker over en masse ting. Jeg tænker altid - ligesom alle andre - også selvom, det lader til at jeg bare forvirret fjoller rundt. Dog ved jeg ikke helt, hvad jeg vil ud med her. Jeg kunne nok bare godt tænke mig at høre om, jeg skulle blogge om nogle lidt mere seriøse ting end det jeg blogger om nu. Og jeg ved selvfølgelig ikke, hvor mange af mine få læsere der får set dette, men ja.
Men det blev så bare lige et lidt mere anderledes indlæg end, hvad jeg plejer at lave.

tutorials

Jeg har skrevet, at jeg ville lave nogle tutorials (tips og tricks) til ens blog. Jeg har tilføjet et lille link ude til højre som hedder "TUTORIALS" nu, hvor jeg allerede har lavet to (ret så nemme) vejledninger.
Og da jeg ikke er den helt store haj endnu til at få fjernet visse indlæg fra startsiden, så har jeg været nødsaget til "bare" at ændre datoen til noget for lang siden. Derfor er alle Juni-indlæg tutorials.

Intet billede denne gang - bare en lille update.

biologi



Jeg sidder i øjeblikket i en biologi-time, hvor vi snakker om fotosyntese. Det er ret kedeligt, så jeg finder batman-billeder på nettet.

ottehundrede


Det her er virkelig lækkert. Tænk at der er så mange der har set min blog! Det er ret vildt for mig! Tusind tak til alle dem, som har set bloggen og tak til dem, som gider læse om mit liv. Det er alt for ligegyldigt det jeg skriver og alligevel har jeg mine få læsere. tak tak tak.
Ottehundrede. Det er slet ikke lidt.

weekend

Jeg er begyndt ret meget på dette. Jeg tager billeder af mig selv i PhotoBooth og lægger den ud her, til ingen verdens nytte.
Fredag aften tog jeg hjem til en fra min klasse, Matthias, sammen med en masse andre, hvor vi så to film. Vi så Borat og The Butterfly Effect. Den sidste af de to nævnte film er så fantastisk god! Jeg er glad for at have set den endnu engang. Derefter kom Matthias' bror hjem og ved halv to-tiden satte Matthias, hans bror, Bodil, Frederik og jeg os til at spille Magic (the gathering), som er et spil med nogle bestemte kort.. Et rigtig nørdet spil for rigtige nørder, men jeg har spillet det på min efterskole, så det var rigtig hyggeligt. Vi var færdige klokken fire, så jeg blev bare og overnattede der. Lørdag vågnede vi og der var super lækker morgenmad! Spejlæg, bacon, brød og croissanter. Ved tolvtiden gik vi ned og spillede tyr og gris, som er nogle basketball-lege, som jeg åbenbart ikke er så god til. Men heldigvis gik vi i DGI-byen og spillede bordtennis, som jeg er lidt bedre til - dog endnu engang heller ikke mester. Ved sytten-tiden tog jeg hjem og så tog jeg over til Matthias igen klokken nitten. Vi spillede endnu engang Magic, men denne gang sad vi også bare og snakkede, spillede Tegn og Gæt og havde det rigtig skønt.
Det er rart at være sammen med min klasse så meget! De er bare alle sammen rigtig søde. Jeg kan virkelig godt lide gymnasiet!

epic sax guy

Billedet er ikke taget af mig.

Jeg er endnu engang kommet til at udfordre mig selv til noget. Jeg har udfordret mig til at skulle høre hele "Epic Sax Guy - ten hours" i dag og siden jeg er kommet lidt sent igang betyder det altså at jeg er færdig omkring ved to-tiden. Men det bliver en sejr, når først jeg er færdig! Jeg har allerede hørt "Nyan Cat - ten hours" et par gange, så det skal nok gå. Jeg ved bare ikke, hvad jeg skal fordrive tiden med... 
Har I nogensinde udfordret jer selv til noget lignende? Eller noget, som ikke ligner dette?

alt går op i en højere enhed


Lige præcis i dag. Ja, det skulle selvfølgelig være i dag og ikke nogen anden dag.
I går aftes spørger min søster mig om hun må låne min cykel. Det må hun selvfølgelig gerne og jeg tager mine nøgler frem, så hun kan få cykelnøglen. Hun tager den og jeg smider mine nøgler på sengen. Jeg glemmer dem her til morgen og tænker, at det sikkert ikke gør noget, da jeg ikke har haft brug for mine nøgler een eneste gang efter skole endnu. Men jo da - gæt hvad. Jeg kommer selvfølgelig hjem der ved fire-tiden og så er der låst. Vores nabo plejer at have en nøgle, men nej ikke i dag åbenbart. Så jeg bliver nødt til at ringe rundt for at høre, hvornår min familie kom hjem. Heldigvis kom min mor ikke lang tid efter jeg selv var kommet, men jeg nåede da at blive helt træls over det.

drengeaften


Klokken enogtyve tog jeg hjem til Marcus fra min klasse. Der var allerede et par drenge derhjemme, så jeg kom egentligt bare til en gameraften. Det var så hyggeligt! Vi spillede Fifa, lavede undergrundsmusik i GarageBand og spiste slik. Mine forældre var meget i mod, at jeg først tog afsted så 'sent', men jeg er rigtig glad for at jeg gjorde det. Dog kom jeg først hjem klokken to, selvom jeg havde lovet at komme hjem på et ordentligt tidspunkt, men det var en fed aften, så jeg fortryder ikke. Og desuden skal jeg først møde klokken ti minutter og tolv i dag.

om bloggeren


Jeg har i dag lavet en side på bloggen, der hedder "om bloggeren". Det er en side, om mig, som man kan læse, hvis det endelig er man har lyst til at spilde sin tid på den slags. Den er lidt avanceret bygget op og det har taget sin tid, men der er altså de her større 'overemner', hvor jeg har skrevet en lille tekst til og så kan man trykke "vis mere/mindre", hvis man vil læse mere om den slags. Det kan jo godt være, at man havde lyst til det?
Siden er sådan set stadig igang med at blive sat op, men jeg kunne simpelthen ikke vente med at få den ud at vise. Så utålmodig er jeg altså. Skriv endelig, hvis I har meninger om siden og opbygningen.

ensom stilhed


Dage som i dag burde gives væk. Jeg sidder og har det godt, men alligevel tænker jeg på alt der kunne ændres, kunne være værre, kunne være bedre. Der er masser af folk på Jorden, som ville ønske, at de havde en dag så god som denne, mens jeg bare ønsker at den overstås. Jeg skal besøge min ven, og det bliver hyggeligt, men det jeg mest af alt har lyst til er egentligt bare, at det bliver en god fredag, som i går. Jeg var sammen med min klasse og vi havde det skægt hele dagen - jeg var først sent hjemme og det var bare så hyggeligt! Jeg er begyndt at være lidt træt af weekender. Jeg kan så godt lide min nye klasse og jeg vil egentligt bare mest af alt sidde i en god samfundsfagstime sammen med dem og diskutere diverse politiske synspunkter.

Mine billeder er lidt gamle, men jeg synes egentligt at de passer godt til det humør jeg har lige nu.

for meget at lave og for lidt tid

Endnu engang må jeg lave et indlæg uden billeder. Det er ikke noget jeg gerne gør, men jeg har bare simpelthen slet intet tid! Ja, det kender I forhåbentligt godt. Der er så meget jeg gerne vil lave, men jeg har ikke tid nok.
Jeg vil gerne blogge og jeg vil gerne slappe af og være ude i naturen alene med min iPod. Jeg vil også gerne være sammen med mine venner - alle mine venner! - mens at jeg også gerne vil have tid til at tænke på skolen, lektier og måske få et arbejde. Men jeg bliver nødt til at vælge noget fra. For der er bare ikke tid til det hele i min hverdag. Jeg går jo i skole fra klokken otte til klokken halv fire hver dag ca. og så skal jeg også deltage i arrangementer efter skolen, såsom kælderaften, fester etc. Det tager jo sin tid og jeg bliver også nødt til at lave mine lektier og det hele ender bare ud med, at jeg kun har omkring tre timers fritid om dagen, hvor jeg kan skrive med mine venner, blogge en lille smule, rydde op på mit værelse, spille klaver, spise, gå i bad, tegne, men det ender desværre tit med at jeg bruger tiden på at spille Tetris og Robot Unicorn Attack.

Jeg vil prøve. Jeg vil virkelig inderligt prøve på at blogge noget mere - prøve at få taget nogle billeder, så startsiden ikke er så kedelig som lige nu. ♥

the best things in life are free


SMIL · VENNER · KNUS · MINDER · GRIN

At starte på gymnasiet har været en super god oplevelse for mig. Der sker så mange fede, hyggelige og sjove ting. Jeg har fået nogle dejlige nye venner, jeg smiler hver dag, når jeg vågner, de er alle sammen super sjove, så jeg får mig et godt grin i hvert modul og vi har allerede oplevet nogle skønne ting sammen! Jeg glæder mig allerede til at komme i skole igen i morgen. Det er en dejlig klasse og jeg er så glad for at vi skal være sammen de næste tre år! I morgen er der KÆLDERAFTEN, hvilket jeg nok kommer til at skrive noget om - det lyder så fedt og jeg glæder mig også til at se, hvad for en stemning der er dér. Alle 1. g'erne skal lave noget underholdning... Vi er vist lidt forvirrede om, hvad vi skal lave. Men jeg håber, at det kommer til at fungere alligevel!

fæst

Hvor ville jeg dog gerne have haft et billede til dette indlæg, men nej. Jeg havde for travlt med at have det skægt.
Dagen i går startede med en skøn idrætsdag. Vi lavede alt muligt. Dansede disco, riverdance, salsa, boksede, springgymnastik, basket, hockey, svømmede og så videre! Vi fik fri klokken femten-tredive, hvilket var rigtig problematisk. For om aftenen var der introfest og det startede for os 1. g'ere allerede klokken atten. Der var opvarmning for alle y-klasserne, hvilket jeg virkelig gerne ville have været med til, men fordi jeg gik i panik over, hvad jeg skulle tage på og glemte pastasalaten, så jeg blev nødt til at hente den, så nåede jeg det ikke. Jeg kom derhen, da de gik ned af trapperne i opgangen. Men jeg fulgtes med dem til skolen og det var en god tur!
Resten af aftenen forløb sig rigtig godt og jeg havde en fest. Og som det luksus-barn jeg er blev jeg hentet af min far klokken halv ét.