introfest


Photobooth er tilbage. Musik på bloggen er tilbage. Introfesten er tilbage. Her er jeg og jeg er klar. Håber jeg altså. Har fået min pakke fra asos. De smukke strømpebukser til højre, nogle flotte øreringe, blonde-sokker og et andet smykke var med. Glæder mig til at få det i brug.
Men ja, der er introfest i morgen og skal højst sandsynligt have tøjet på ovenfor. Har lånt kjolen af min søster før, men jaja... Det ved de andre ikke.
- Og sangen, som jeg har sat ind er bare dejlig -

new in

Der var huller i alle mine sokker, så blev nødt til at plage min mor til at betale for nogle nye. Her er, hvad jeg brugte tohundrede kroner på i dag, i Fields. De seks første par fra venstre er fra H&M og kostede hundrede kroner til sammen. (To pakker med tre par, for halvtreds kr.). De tre sidste er fra Topshop, hvor ét par kostede niogtredive, men tre par kostede kun nioghalvfems. Glæder mig til at få dem i brug!

skodbillede af min seng i dagslys

Føler nogle gange, at mit liv er lidt for uoverskueligt. Jeg kan være tvivl om det, jeg gør for at opretholde venskab, blot ødelægger dem mere. Jeg kan være bange for at mine ukontrollerede opråb kan skræmme folk væk, og at mine ustyrlige armfagter vil slå en ned. Jeg kan være rigtig bange for, at det smil, som jeg prøver at gøre venligt for mine venner, bliver grusomt og falskt. Jeg kan tvivle på sandheden i de komplimenter jeg får, mens jeg smiler og takker. Jeg kan være så bange, tvivlsom og usikker til tider. Aftenerne er næsten værst, men intet overgår de ti minutter før jeg tager i skole. Intet slår de knude i maven jeg får, som giver mig lyst til at tage mit tøj af, som jeg har brugt lang tid på at finde, fjerne min make-up, som jeg har haft af og på flere gange til morgen, fordi det ikke var pænt nok. Give mig lyst til at lægge mig tilbage i min seng med hovedet i puden og glemme, at der var nogen derude, som kunne dømme mig. Lægge mig sammen med den orange klump af hår, afbilledet ovenfor, og nusse ham for evigt.

det der med at tegne

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal skrive til dette. Jeg er ret vild med at tegne, men jeg er overhovedet ikke vild med at vise dem til nogen. Er bange for, at folk siger at det er grimt haha. Sidder bare lonely og tegner i hemmelighed. øv. Den her tegning er godt nok en skitse. Jeg tegner mange af mine tegninger ind på computeren, ja. Så blot en skitse. ha.

what to write

Jeg er åbenbart ikke den mest spændende person i denne verden. Jeg laver næsten intet, som er værd at fortælle om. Og det jeg laver er for personligt til at dele på en offentlig blog, som jeg ved, at nogle af mine venner kigger med i. Haha. Jeg må dog indrømme, at jeg har fået godt gang i min dagbog igen.
Jeg startede i torsdags i skole igen. Alle første skoledag: masser af nye bøger. Det var sindssygt, så tunge de var. Der var ikke plads i min taske til dem alle. Nu er vi oppe på seks matematikbøger. Hvad dælan skal vi bruge så mange til?
Er I startet i skole igen? Har I fået bøger? Har I oplevet noget sjovt? Hæ - jeg vil prøve at få skrevet lidt mere herinde. ♥

hygsomt

I mandags holdt min veninde, Bodil, en pige-hygge-aften. Hun var alene hjemme og inviterede derfor pigerne fra klassen over. Var vi kun fem piger, men det var super hyggeligt! Vi så Forgetting Sarah Marshall, spillede spil og hyggede generelt. Jeg fik lov til at sove med en dyne, som havde Digimon-betræk på. Så kan man da heller ikke blive mere lykkelig.
Bodils lejlighed har den lækreste udsigt, og siden jeg har fået en ny telefon, en Nokia Lumia 920, som har det bedste kamera på en telefon, jeg nogensinde har set, så skulle udsigten da lige indfanges.

sen udmelding om udflugt

Ja, de er nu ved at være nogle dage siden, men jeg har været henne og se det nye "Danmarks akvarium".. Altså det, som kaldes "Den blå planet". Det var en ret ekstrem oplevelse og der var en lille tunnel, som man kunne gå ind i, hvor der så svømmede hajer, rokker og andre sjove dyr både over og under en... Jeg kan kun anbefale at tage et kig derud, for det være dælme fascinerende! Jeg har en god ferie, men ved ikke helt, hvad jeg skal skrive om herinde på bloggen, da jeg desværre ikke laver så meget.

Jeg undskylder for skodbilledet, men fisk svømmer rundt og vil ikke stå stille, når man vil tage et billede.. Så de blev alle desværre lidt rystede...