have a nice day


Ba ba-ba ba ba ba-ba ba!
Ej, hvor har denne dag bare været skøn. Jeg har godt nok haft en lang dag i skolen og har først fået fri klokken halv fire, men jeg har slet ikke haft dårligt humør i dag! Jeg startede dog lidt træls ud i morges, da jeg vågnede og ikke kunne finde min mobil. Jeg var sikker på, at jeg havde glemt at sætte alarm og derfor var sovet over mig. Jeg løb lidt stille rundt, da jeg pludselig fandt ud af, at klokken var halv ét om natten. flot. Jeg havde kun sovet i omkring to timer. Men så fik jeg da fundet min telefon, fik sat alarm og sat den til at oplade. Og fik smidt det tøj, som jeg ikke havde smidt, da jeg faldt i søvn.
Men i skolen startede vi ud med en ret så interessant musiktime, som omhandlede musik-historie. GAB - tænker man så. Men nej, det var faktisk ret interessant. Også selvom man ikke lige skulle tro det. Jeg havde det skønt i pauserne og jeg fik lånt en kjole af min veninde, som jeg skal have på til maskebal på fredag!!
Min ven, Saman, sagde mig, at nogle af drengene fra idræt virkelig godt kunne lide mig - også selvom jeg troede, at de syntes jeg var irriterende. Så det er bare skønt at finde ud af. Jeg tror jeg har  et mindre problem med at tro, at folk synes jeg er for meget. Men mine venner begynder at kunne overbevise mig om, at jeg er god nok. Så det var bare skønt.
Så havde jeg det bare rigtig godt sammen med min anden ven, Asger, selvom jeg troede, at der ville være lidt stram stemning siden, jeg vist havde dummet mig for to dage siden. Men det hele var bare som det plejede og jeg kan slet ikke lade være med at smile og have en rar fornemmelse i maven, når jeg tænker på det. 
Det hele er bare perfekt.

Nu skal jeg ud og købe en radiator-pensel.
Som skrevet tidligereskulle jeg jo have malet mine vægge lyserøde. Nu er mine forældre så gået helt amok og vil også male loftet (som ser herrens ud, så det skal nok tage sin tid) og male radiatoren... Hvornår maler man lige en radiator - og hvorfor er det nødvendigt? Jeg glæder mig altså til, at det bliver ordnet og færdigt, så jeg kan flytte ind på mit værelse igen!


Undskyld for halv-langt indlæg. Billederne er ikke taget af mig, obviously - jeg valgte det bare, fordi det er så fint og fordi det altid gør mig glad. Og sangen er.. skøn. Hør den.

shoppingchok


Uf, så burde jeg faktisk sidde og lave alt muligt andet, men så kom jeg lige til at åbne H&Ms hjemmeside. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal synes om H&M. Der er så meget flot tøj, men der er godt nok også en del mindre kønt. Og så er det hele til en dejlig rimelig pris. Så jeg kan godt lide at bruge lidt penge der, hvis bare jeg skal have nogle basics. Alt fra ovenstående billede er fra H&M (og billederne er fra deres hjemmeside). Jeg kunne så godt tænke mig de tre genstande, da jeg synes at skjorter er en ting, som man simpelthen ikke kan få nok over! Og så er skoene da bare for cute.
Ja, det var så et lidt anderledes indlæg. Men jeg måtte lige ud med min fascinering. ♥

dårligt billede og dårligt humør


Ja, jeg er ikke lige i mit bedste humør og har ikke været det siden jeg kom hjem. Sådan noget er selvfølgelig til at skjule, men når jeg bare sidder og tænker for mig selv har jeg bare en ringe fornemmelse i kroppen. Jeg er ikke så god til at snakke. Eller det må jeg desværre erklære løgn: Jeg er usædvanligt god til at snakke. Jeg er god til at snakke om alverdens ting - udover om mig selv. Og det må jeg faktisk også indrømme er løgn. Jeg snakker usædvanligt meget om mig selv og mine følelser: Der er bare aldrig nogen, der hører det. Jeg snakker kun med mig selv og har super svært ved at bringe det på banen. Jeg kunne så godt tænke mig en ven, som jeg kunne snakke med alt dette om, men problemet er så bare der, at jeg ikke engang kan fortælle en ven om, at jeg gerne vil være tættere pga. af disse følelsesproblemer.
Og nu vil jeg ikke sidde og klynke. For jeg har det jo godt. Jeg griner, har venner og klarer mig godt i skolen. Mit forhold til familien er godt og jeg er tilfreds med meget af mit liv. Der er bare denne halvgrå side, som overtager, når jeg er alene. Som får mig til at plapre løs, når jeg går alene fra busstoppestedet til min havelåge.
Hvorfor er jeg den mest socialt handicappede jeg kender? Hvorfor skal der poppe folk op på min facebookstartside, som jeg midlertidigt er sur på? Hvor skal jeg gøre folk kede af det? Hvorfor skal jeg selv være ked af det. Åh så mange fortvivlelser.
Gid jeg kunne lægge mig til at sove og bare ligge der druknende i mine tårer.

halvskuffende resultater mht værelsesindretning og vægmaling

Jeg ville have givet billeder og alt muligt her til aften af mit værelse. Men situationen er det, at mit skab og min seng står på midten af gulvet, vinduet er ekstremt grimt på grund af cement og væggene er stadig lyserøde. Øv. Jeg havde nemlig en lille drøm om, at jeg ville være parat til at sætte værelse op i morgen og lave roomtour til bloggen. Det er jeg nemlig blevet bedt om - og jeg tænkte, at det kunne være sjovt.
Men nej, desværre gik alt ikke så vel. Mit vindue skulle først ordnes, med cement og alt muligt, fordi det var så forbandet utæt. Så det har ikke været muligt at røre det hele dagen. Derefter skulle jeg pille maling ned fra mit loft. Så min mor og jeg stod på borde og skamler for at nå derop (bemærk, at vi er nogle små kvinder ♥). Da det så var gjort - eller det er sådan set ikke færdigt endnu, men vi gik videre, he, he. - gik vi hen til at slibe og vaske væggene. Det tog godt nok sin tid og efter det var vi begge to helt smadrede. Og så var klokken altså også allerede blevet halv syv - så nu er min mor ude efter mad til min bror og jeg - og hende selvfølgelig.
Jeg er ret så træt nu - og det er ikke engang sikkert at jeg får malet i morgen pga. der skal sandspartles på meget af væggen og i vinduet. Så det ser ud til, at jeg sover i stuen de næste par dage...

Undskyld for halvlangt indlæg.

clairvoyance

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal skrive. Jeg ser uendeligt kikset og mærkelig ud. Men det passer vel til min tale, som jeg skal holde for klassen i morgen. Så jeg har det ok.

jeg er den samme


Jeg kigger rundt på mit triste tomme værelse. Alt fra væggene er pillet ned og diverse møbler er båret ud. Jeg skal have malet, så jeg er igang med at rydde ud. Det er nok også meget smart, så jeg kan få smidt gammelt legetøj ud... Det føles ellers bare lidt som at skulle flytte hjem fra efterskole. Det er bare et trist minde, så jeg bliver helt sørgmodig, når jeg gnubber elefantsnot af væggene. Men jeg glæder mig til at få malet væggene. Jeg har haft lyserødt at kigge på de sidste tolv år og jeg synes, at det er på tide at få det malet. Jeg bliver trods alt også ældre og snart er jeg atten. Det er næsten forfærdeligt! Jeg kan mærke, hvordan jeg ændrer mig, som tiden går. Jeg er slet ikke den lille, livsglade og naive otteårige pige længere. Jeg bliver så gammel og voksen, synes jeg. Jeg prøver at holde fast på barndommen - men den forsvinder jo og den kommer aldrig igen. Det er lidt trist. Jeg vil gerne være den samme, som jeg var for ti år siden.
Men hvide vægge bliver pænt. Og så tror jeg, at det bliver fedt at få rykket lidt rundt ... Prøve noget nyt. 
lol. Herkules-sange til alle.

Ellers har jeg bare haft en dejlig dag. En virkelig god dag, faktisk. Jeg har været i skole i kun to moduler og da jeg skulle hjem havde jeg bare en dejlig tur. Der var stille i toget og jeg var alene, så jeg kunne få læst nogle artikler i avisen. Herhjemme har jeg lyttet til Disney-musik, spist pizza og ja - ryddet op. 
I morgen skal jeg holde tale for hele klassen. Det skal nok blive sjov. ♥

net-læseri og anbefalinger









Jeg er fast læser på rigtig mange blogs. Ok, ikke alt for mange - omkring 25 tror jeg. De er rigtig gode, men der er selvfølgelig altid nogle yndlings. Ovenfor har jeg valgt fire blogs, som jeg er helt vild med. Der bliver taget gode billeder (som der gives smagsprøve på herinde) og godt læsestof. Jeg vil anbefale jer, at kigge på dem - bare tryk på billederne.

Hvilke blogs læser du?

kreative sider


Ej undskyld. Dette er et lidt kedeligt og "se mig"-agtig. Men her er to tegninger, som jeg har tegnet og en sang af Lydmor, som jeg er ret vild med.
Jeg er ikke så god til at vise mine kreationer til folk og hænger dem ofte op skjulte steder, hvor jeg selv kan nyde dem - såsom inde i mit skab eller bag bøgerne i min reol. Men nu har jeg altså besluttet mig at vise mig dem herinde. Også fordi der ikke er (så mange) folk, som jeg kender, der læser min blog.. Eller det ved jeg ikke. Men ja. Det er vel bare for at skrive om et eller andet.
Fluen er et minde om efterskolen, hvor min roomie og jeg havde en flue boende i vildt lang tid. Vi kaldte den Albert. Jeg ved ikke om den var der, fordi vores værelse var mega klamt eller fordi den godt kunne lide os. (Jeg satser på nummer to)

akavet nørde-sammentræf

I dag har vi haft morgensamling. På mit gymnasium står en klasse for underholdning hver gang og denne gang var det min klasse, 1. y. Siden vi er en nørdeklasse havde vi lavet et rigtig nørdet show, hvor vi alle havde klædt os ud som ægte film-nørder og så kæmpede vi slasket til Ringenes Herre-musik. Kampen endte ud i, at Mario kom ind med et skak-bræt, og de to holds 'ledere' skulle spille. Det hele var uendeligt kikset og så åndssvagt, men det var virkelig sjovt at stå og danse fjollet med briller og seler og alting foran hele skolen.
Vi fik en masse ros for det, så det var egentligt rigtig dejligt.

update

Her kommer en lille blog-update.
Jeg er oppe på 28 læsere, lidt over 2600 sidevisninger og 82 indlæg. Det er alle nogle tal, som er forholdsvist tæt på et 'flot' tal. Nøj, hvor kunne det være fedt, hvis jeg snarest kom op på 30 læsere, 3000 sidevisninger og 100 indlæg. Ja, det ville jeg kunne lide, hva'?
Ej, så ville jeg også lige gerne skrive, at jeg jo har ændret headeren nu. Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om den - skriv gerne en kommentar, hvis du har meninger.. (Lol, som om jeg nogensinde får en kommentar. Jeg er den eneste der læser denne her blog. ha ha)... Hvis det viser sig, at jeg bedre kan lide den gamle, så skifter jeg bare tilbage.

Jeg skal snart i skole. Jeg møder først klokken 10⁰⁰ i dag, fordi første modul - musik - blev aflyst. Åh ja. Musik. Det har jeg slet ikke fortalt om:
Sidste gang vi havde musik skulle vi fremføre et nummer, som vi havde arbejdet på i noget tid. Min gruppe spillede "Ain't no mountain high enough" af Marvin Gaye og Tammi Terrell... Jeg var sat til at synge - selvom jeg synger som en halsbetændt hund. Det lød simpelthen så dårligt - og ikke nok med det, så lød de to andre grupper SUPER godt! Det var noget af det mest pinlige og nervepirrende jeg nogensinde har oplevet. Jeg kan aldrig vise mit ansigt til musik nogensinde igen. Så et eller andet sted er jeg meget tilfreds med, at det lige blev aflyst i dag. Så har folk lige en ekstra uge til at glemme min flove optræden.

sygedage

Mandag og tirsdag har jeg været syg. Det har været rigtig træls, da jeg egentligt gerne bare vil i skole og være sammen med mine venner her efter weekenden. Men når man går sådan rundt alene hjemme på en hverdag, er der pludseligt en masse ting man kan lave. Jeg lavede ristede krydderboller til morgenmad og læse rigtig meget i min bog, Mærk Verden. Desuden drak jeg tonsvis af saftevand! Ok, måske ikke, men jeg drak meget. Vi har nemlig ikke saftevand særligt ofte, så når det endelig forekommer udnytter jeg det på det groveste. Jeg elsker simpelthen saftevand!!!
Min mor siger, at jeg har influenza - det vil jeg altså ikke håbe. Men det kan sagtens passe, for jeg har jo lige været en tur ned på min efterskole her i weekenden. Jeg troede egentligt ikke, at jeg ville komme afsted, siden min ven aflyste, men en af de ældre elever, som også skulle derned skrev, at jeg bare kunne rejse med ham. Jeg er så glad for, at jeg tog afsted - også selvom jeg var den eneste fra min egen årgang. Men det gik jo - for eleverne på min efterskole (og de to ældre elever, som jeg fulgtes med) var/er bare så åbne, så jeg følte mig slet ikke alene.
Vi lavede alverdens ting - dværgekast (hvor jeg, pga. min højde, blev kastet lidt med), fortalte godnathistorier, så film, spillede Magic, Varulv, Bordtennis, Ego og "Kongen af Langeland" (som er det samme som Matador... Bare med ting fra Langeland). Det hele var bare så skønt, at jeg ikke kan beskrive det. Jeg glæder mig til at komme derned igen en anden gang!!

Og på fredag skal jeg se alle mulige fra min egen årgang! Der er nemlig en, der holder kæmpe 18 års-fødselsdag, hvor vi alle er inviteret. Det glæder jeg mig til. Jeg savner mine venner så utroligt meget. ♥

aflyst tur

Jeg havde glædet mig så meget og med en så enkelt besked som den, var det hele slut. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal stille op med mig selv... Og jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, da jeg fandt ud af det. Det hele er simpelthen bare noget bøvl. Alting er bare så urimeligt.
Og jeg synes hele tiden, at det er mig det skal gå ud over. Det er aldrig mig, som aflyser - jeg bliver hver gang tilsidesat. Jamen dog, hvor er det hele bare ikke fair. Hvor er mennekser dog irriterende.

tilbageglimt



Jeg skal derned i morgen...

lækre bukser, lektier og lange øreringe

Jeg har i dag været ude at bytte en julegave, som jeg havde fået af mine forældre til nogle lækre, blå bukser, som jeg har på på ovenstående billeder. Jeg var afsted med min mor, som altid forkæler mig lidt (tys-tys), så jeg fik også lidt godter.
Jeg skal lige til at gå igang med en engelsk-aflevering, som jeg har for til i morgen. Jeg er slet ikke begyndt og jeg har lige indset, at jeg burde stresse mere over det. Så det gør jeg lige efter at have skrevet dette!

Og ja. Lange øreringe - bare for at komme ind på det (fordi jeg nævnte det i overskriften: Det lød bedre med tre ting, som startede med L, end bare to). Jeg har i dag haft lange øreringe på. Det fikser virkelig ethvert slasket outfit op. Jeg havde en for stor skjorte på og uglet hår til skole i dag og alligevel fik jeg at vide, at jeg så meget fin og fancy ud. Så det bekræfter vel bare øreringenes magt. ♥

BTW, så tror jeg, at det er på tide, at jeg lader være med at gå med vinterstøvler (gummistøvler ofc) og tager mine Converse frem igen. Det sner vist ikke ret meget mere. Og man ser så klunset og lav ud.. Og jeg kan vist ikke tåle at så mere klunset og lav ud, end jeg allerede gør!

glæden ved distance

Jeg kan slet ikke beskrive den glæde, der blomstrer i min mave i øjeblikket. Jeg sidder i min seng på mit værelse og kigger frem på den kommende uge. Jeg skal på fredag besøge min efterskole og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg skriver med min ven, som jeg tager derned med og jeg kan slet ikke forestille mig, hvor skønt og hvor rart og hvor dejligt og hvor fantastisk det bliver at komme derned. Min mave sumrer og jeg kan slet ikke skjule det smil, som præger hele mit ansigt. Det bliver bare skønt. Og det er vel det, som er det gode ved ikke at have set efterskolen i lang tid. Det, at jeg har savnet det så meget - det gør det hele ti gange bedre!
Og så kan jeg jo sidde her og glæde mig over det, så meget jeg vil. Der er stadig en skoleuge, som lige skal overstås.

aaron johnson

Jeg kan slet ikke håndtere, hvor smuk han er.

sommersavn


Jeg er ved at være godt træt af vinter, kulde, regn, ondt i halsen og mørke døgnet rundt. Jeg kunne godt tænke mig, at det snart blev sommer og varmt igen.
Så overlevede vi også 2012. Mayaernes forudsagte dommedag og diverse skader. Det hele ordnede sig og et nyt år venter!
Men inden jeg træder helt ind i det nye år, vil jeg lige tage et kig på det foregående. For det er da godt nok et af de bedste år - også måske og sørgeligeste, jeg har haft i mit liv. At have været på efterskole har fyldt halvdelen af det. Og det at slutte på efterskole var simpelthen så hårdt. Jeg kan slet ikke huske eller forestille mig den triste og sørgmodige fornemmelse, jeg havde i maven, da jeg kørte derfra d. 30. juni. Jeg savner det så uendeligt meget og jeg savner alle mine venner. Jeg har været ret sløv til at få set dem og efterskolen. I den anden halvdel har jeg gået på gymnasiet - mødt en masse nye mennesker og fået en masse nye venner. Det har virkelig gjort et godt indtryk på mig og jeg glæder mig til at bruge mere tid dér. Jeg ville bare ønske, at jeg både kunne være der og være på efterskole.
Og, som så mange andre, må jeg have nogle nytårsforsæt. Fordi jeg gerne vil have et mål. Og dem kan du så se her

1. Jeg vil i år 2013 besøge min efterskole mere.
2. 2013 skal være et år, hvor man er glad. Jeg vil se det gode i folk - hver gang - og jeg vil lade være med at dømme personer med det samme.
3. I det kommende år vil jeg (lol - muligvis) begynde at løbe... Hvis jeg orker.


Jeg håber, at I havde et ligeså godt nytår, som jeg havde.