om bloggeren

Min "om bloggeren" side er lige blevet opdateret. Den er sat op på en ny, lidt anderledes måde. Så det er jo spændende.

evigt bløde læber



[ Undskyld dårlig kvalitet. Billederne er taget på mit skodkamera ♥ ]

Har jeg ikke skrevet på et eller andet tidspunkt, at jeg ville vise mine læbepomader? Her er de altså så. Ja, dem jeg kunne finde. Hvis vi tager fra venstre hjørne og kører vandret (og så ned ad), ligesom man læser, så kan jeg lige fortælle lidt om dem.

Mentholatum er noget af det bedste der er sket i mit liv. Mere kan ikke siges. Det er så rart. Kan fås i Matas for næsten ingen penge. Det er så smukt! Jeg har den i min taske altid og bruger den flere gange dagligt. Desuden kan man også bruge den til andre tørre områder end læberne!!
De to Hello Kitty læbepomader bruger jeg ikke rigtigt.. De er ret hårde og tørre, men det er nogle, som jeg har fået af min mor for læææænge siden.
Den gule, "Idento Lip"-læbepomade er med vanilie-smag og er den bedste læbepomade jeg har haft hele mit liv. Den er rigtig blød og selvom det er seks år siden jeg fik den, så kan jeg godt finde på at sidde og grave rester ud i dag... Den anden bruger jeg ikke rigtig længere, da den også er gammel og er blevet ret tør. Øv.
De tre blomster er - ja - også læbepomader, som jeg har købt i Urban Outfitters. Mest for udseendet, men de er faktisk rigtigt gode!
De to læbepomader i metal-æskerne er virkeligt gode, men har en rigtig kraftig duft og smag. Desuden er de svære  at åbne, så det er oftest nemmere bare at vælge en anden læbepomade.
Fra Body Shop har jeg de sidste tre læbepomader. Den første er med ingefær - jeg købte den på tilbud og jeg er så glad for mit køb!! Inden jeg købte min mentholatum, var det denne jeg bar rundt på! Den lyserøde er med grapefrugt, som jeg har en masse ting med (Læbepomade, Body butter, Shower gel, Body scrub, parfume bla bla bla) og den sidste, lilla, er med passionsfrugt og dufter formidabelt!


Lang beskrivelse om ligegyldige, dumme læbepomader. Men jeg kan ikke lade være. Jeg er lidt afhængig, vil jeg tro.

stil fremlæggelse stil

Mine tanker flyver omkring mit hoved og lister sig bort med musikken, som lystigt blæser omkring i rummet.
Jeg skal fremlægge om Richard Wagner i morgen for mit musikhold. Derudover skal jeg aflevere en dansk-stil i morgen, som jeg næppe er begyndt på. Og endnu en stil skal jeg også skrive, som så skal afleveres om blot to dage. Denne er jeg heller ikke begyndt på og jeg sidder og stresser i mit stille køkken. Jeg har svært ved at koncentrere mig, hvilket bare frustrerer mig endnu mere end jeg allerede er.
fuck

klassikere

Jeg har jo været syg torsdag og fredag og har derfor været hjemme. Jeg kunne ikke rigtigt sidde foran computeren eller tv'et, så valgte at sætte en god film på, så jeg kunne ligge i min seng med en kop kaffe og se den. Det blev så til, at jeg torsdag så Mulan, Herkules, Tarzan og El Dorado. 4 af mine yndlings-tegneserier! Fredag så jeg kun Monsters Inc. Det var også fordi, at jeg fredag var meget mere syg end torsdag og blev nødt til at sove mere end halvdelen af dagen væk. Rigtig trist - men har tænkt mig at se Toy Story og Alice i Eventyrland i dag. For jeg er stadig lidt sløj...
Ellers, så kommer min roomie fra mine efterskolen, Caroline, hjem til mig i dag. Jeg glæder mig så meget til at se hende, for jeg savner hende grænseløst meget. Jeg er lidt spændt på at se, hvad vi skal lave. For jeg har ikke planlagt noget, hæ hæ.

février et fièvre

Åh gud! Er jeg den eneste, der synes, at februar har været helt vildt lang!? Jeg synes virkelig, at det snart burde være marts (og forår)... Og det er lidt underligt at tænke på, når februar sådan set er den korteste måned vi har. Ih, hvor jeg bare glæder mig til sommer.

Jeg er syg lige nu. Min mor var syg hele ferien og gik rundt og klynkede om, hvor dårligt hun havde det. I denne uge er jeg hver nat vågnet flere gange. I går morges sagde jeg det så til mine forældre og min mor sagde så, at hendes sygdom også var begyndt sådan. Nu går jeg rundt med hovedpine og en rigtig dårlig fornemmelse i kroppen. Jeg har virkelig ikke lyst til at være syg, for jeg vil egentligt bare mest af alt gerne i skole. Og så er det altid træls at være syg.
Det er indtil videre akavet at være blond. Ved slet ikke om det klæder mig.

hvad har jeg nu gjort

Prisen for at få lov til at få lilla hår er, at man skal gå rundt som blondine et par dage. Hvad mon de andre siger. Det er noget værre noget.

new in | peel-off mask


Jeg har i dag brugt næsten tohundrede danske kroner på denne ansigtsmaske. Den er købt i matas, så den skulle være forholdsvist tilgængelig for alle. Jeg har lige brugt den for omkring to timer siden for første gang. Den virker god - mine urene porer er mindre synlige: haha. Men de er nok tilbage snart - den skal nok bruges flere gange for at få et dejligt og skønt resultat. Det håber jeg på - hæ.
Ellers har jeg købt en mentholatum-læbepomade. Jeg er simpelthen ejer til for mange læbepomader. Jeg vil med glæde vise dem herinde på et tidspunkt. Det går helt amok!

Jeg har lige indtalt en fransk stil, som jeg skal aflevere i morgen. Ja, det er sandt. Vi skulle skrive et eventyr, indtale det på en video og aflevere både stil og film!!!! Det er alt for overdrevet. Jeg er lidt for dårlig til fransk i forhold til, at jeg går på gymnasiet. Jeg tror jeg vil sætte mig tilbage, læse lidt i min bog og / eller skrive dagbog. Der er jo kun en time til, at Paradise Hotel starter. ♥

asos musthaves

[ 94,11 dkk  |  75,29 dkk  |  282,33 dkk  |  131,75 dkk  |  56,47 dkk  |  94,11 dkk ]

Uf, hvor ser dette dog bare lækkert ud. Jeg har en mindre svaghed for strømpebukser. Og så er den bambi-sweater da bare alt for skøn. Jeg må spare en masse penge op, hvis jeg skal have råd til sådan noget.... åh.
Alt tøjet er fra www.asos.com og du kan komme hen til tøjet ved at trykke på deres pris.

nerd life is just so much better than normal life

Dette indlæg gik hen og blev meget langt. Tryk 'Læs mere' for at se det.



Så blev det endelig nummer hundredes tur! En lille tak til alle, som en gang i mellem tager et smut forbi min blog og lægger en lille kommentar. Det burde fejres på en eller anden måde. Jeg tror jeg bager en kage. hæ hæ. Nu tillader jeg mig at lave en række hashtags:
#ægteblogger #100 #altforsejt #tillykke #♥

nioghalvfems


Jeg er begyndt at skrive dagbog. Det er en meget sjov ting at gøre, synes jeg. Jeg får skrevet mine tanker på en helt anderledes måde, hvor jeg kommer til at tænke på de små, finurlige detaljer i livet. Jeg synes det er ret fedt alligevel. Det er skønt at slutte dagen af på den måde. Ikke så meget mere at skrive - udover, at jeg har lidt hovedpine. øv.

internettet


Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive. Dette her er ret så kikset, men også ret så aktuelt. Der er ret mange, der oplever 'internet-mobning' hver dag. Jeg har ikke tal på det - men der er mange. Og det er bare simpelthen så forfærdeligt. Især, fordi man mange steder kan skrive grimme ting, svine folk til og komme med onde kommentarer - anonymt. Det er så væmmeligt at tænke på, synes jeg. Jeg har selv været i skænderier over internettet og har fået skrevet grimme ting til mig og det er bestemt ikke sjovt. Folk burde virkelig blive opdraget ordentligt og blive fortalt, at man altid skal snakke og skrive pænt til og om andre.
Mange hjemmesider har en "anmelde"-funktion, som man skal bruge, hvis man ser folk opføre sig forkert. Det er rigtig smart - brug den!

Tjek denne hjemmeside om net-mobning

valentin.

Sidder alene på valentinsdag. Lækkert.
Skal dog måske i biografen senere med Bodil og Frederik. Det kunne være hyggeligt, hvis vi gjorde det. Håber, at jeres ferie er god. Min er.

gamer-aften


Jeg havde i går fire drenge fra min klasse på besøg. Vi havde aftalt at skulle spille computerspil hele natten. De ankom og det startede ud meget stille og roligt. Vi spillede alle sammen World of Warcraft, men vi skulle lige komme i højt nok niveau for at kunne spille sammen. Da det endelig var sket spillede vi længe - til omkring halv fem mener jeg. Det var så sjovt og vi havde en fest med gaming og soundtracket til Ringenes Herre. Mere nørdet (og bedre) kunne det da ikke blive. Tre af drengene, Asger, Saman og Søren sov hos mig, mens den sidste, Joachim, tog hjem. Hvilket jeg syntes var helt uoverskueligt, fordi det netop var så sent - jeg håber, at han kom godt hjem. Men de andre sov hos mig og det var så hyggeligt! Vi spillede lidt videre her i morges, men de er hjemme nu.
Så skal der ryddes mere op på mit værelse og gøres klar til, at jeg i morgen kan tage ned på min efterskole og videre ned til mine bedsteforældre. Jeg er væk helt indtil onsdag vil jeg mene: Derfor kommer der nok ikke nogle indlæg i mellemtiden.
Torsdag skal jeg til jobsamtale, så der kommer nok et indlæg om det!

roomtour


[Her ser man lidt fine ting på mit værelse. Der går nok ikke længe inden, at det er helt rodet til.]


[Her sover jeg. Der er et spejl over min seng, som jeg kan se, når jeg står ved mit skab og skifter tøj! Meget enkle vægge ♥]


[Et lille hyggehjørne bag reolen, tilklistret med efterskolevenner]


[Det er så her jeg sidder og skriver dette. Mit skrivebord står inde i hjørnet - indrammet af min væg og mit skab. Og så hænger kalenderen lige på væggen.]


[Jeg er blevet rigtig glad for min reol. Jeg kan se på begge sider af den og al legetøjet er blevet sat væk, så der er meget mere plads!]


[Jeg elsker at være kreativ, og jeg har nu (endelig) fået taget mig sammen til at hænge mine 'kreationer' op på væggene.]


Så kom den længe ventede roomtour. Jeg fik endeligt taget mig sammen. Jeg er ret glad for det. Hvide vægge er lige min smag! Og værelsesindretning er meget bedre end før. Jeg har mine små yndlingsmomenter på værelset, men det er lidt svært at vise ved hjælp af sølle billeder. Det er bare noget, som man skal opleve. Det hele virker mere modent - men alligevel på en måde, som fremhæver mig og min personlighed. Jeg glæder mig til at vise værelset til alle mine venner!

Jeg er desuden begyndt at skrive dagbog. For som jeg skriver i den, så starter jeg med mit nye værelse en nye tilværelse. Så det bliver spændende.

roomtour loves snarest

btw så er jeg oppe på 30 faste læsere, som jeg er meget taknemmelig for! ♥

update på værelsessituationen

Billederne er ikke taget af mig, men fundet på google.dk

Jeg er igang med at finde noget vægpynt. Det kunne være hyggeligt at hænge disse billeder op synes jeg. Jeg er selv helt vild med det højre kattebillede!
Jeg har fået malet helt færdigt og jeg har vasket gulv. Min seng, mit skab og mit skrivebord står som det skal og jeg begynder langsomt at flytte ting ind. Jeg glæder mig til at være færdig. Men der går nok lidt tid endnu.

maskebal

Ja, billedet til højre har sådan set været herinde før. Men jeg tænkte at jeg hellere ville bruge samme billede endnu engang end at skulle til at tage et nyt.
Jeg var til maskebal i går og havde det, som I kan se på billederne på. Jeg havde oprindeligt en anden kjole i tankerne, men den fik mig til at se lidt bred ud (øv). Så derfor valgte jeg denne kjole. Og da jeg så skulle lave en maske gik det bare op for mig, at en mariehønemaske bare passede perfekt til min søde personlighed og min fiiine kjole. Så det var en succes!!


Ang. værelsessituationen er jeg stadig ikke flyttet ind. Loftet er vist ved at blive malet færdigt. Tror jeg flytter ind om to-tre dage.