introtur


I går klokken 10 om morgenen tog jeg på hyttetur med min klasse, 1. y. Vi skulle med bussen til Sverige i to timer op til en lille spejderhytte i en skov. Selve busturen var virkelig hyggelig! Det er de hurtigeste to timer der nogensinde er gået i mit liv - især fordi det kun tog en time og ti minutter. Bussen blev fyldt op af guitarspil, hvor vi spillede "Hey Jude", som, jeg og nogle drenge blev enige om, er den bedste sang i skrevet. Nogensinde.
- Billedet er af mine to veninder, der læser i en lystig bog i bussen -
Men vi træder ud og kommer op til denne hytte, hvor der bare er fantastisk, stille og svensk! Vi spillede Rundbold, legede "Frys", "Pandoras Æske" og "Kort-leg", lavede bål, sang sange til guitar og spillede Varulv fra klokken 01:30 til 06:00, hvor der begyndte at regne, øv.
Det var bare en rigtig vellykket tur og jeg ville ønske, at jeg havde mere tid dér, sammen med min klasse. Savner det allerede, men siden, at jeg har lavet en døgner (bedste døgner i mit liv!), så er jeg godt nok træt. Og i morgen er der introfest, så det skal jeg være klar til!

sweden's scouts

Jeg tager på hyttetur i morgen med min klasse. Jeg er skal derfor være i Sverige til én overnatning, hvor jeg desværre ikke kan skrive. Men jeg regner med at få taget nogle billeder af Sverige og min klasse.
På fredag er der introfest, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Torsdag skal Camilla hjælpe mig med, hvad jeg skal tage på! Jeg glæder mig til, at få hende hevet med herhjem. Det bliver virkelig hyggeligt! Jeg tror jeg tager shorts på. Selvom alle siger kjole, så føler jeg mig bare mest sikker i shorts. Men det er vel bare mig. Og man kan sagtens se godt ud i shorts! Og så har Camilla lovet mig at låne mig hendes sko og sætte mit hår pænt. Det bliver nogle gode dage de næste!

kobberbryllup

I dag skal jeg til kobberbryllup. Det er min moster og hendes mand, som nu har været sammen i tolv og et halvt år! De holder det på et slot, så min mor har sagt, at man skal have fint tøj på. Det er meget typisk min moster at holde det sådan et fint og anderledes sted. Enhver anden havde jo holdt det derhjemme eller i et forsamlingshus, men nej. Sådan er min moster ikke!
Jeg glæder mig til at komme afsted, da min fætter og min kusine også er der, selvfølgelig. De er godt nok lidt yngre end jeg, men det er altid hyggeligt at være sammen med dem!
Så jeg har altså valgt at lave en lille 'Outfit of the day', som man ser på så mange andre blogs. Billederne er taget med Photobooth, som alle ved tager elendige billeder, men det er altså lige det eneste jeg har til at tage billeder af mig selv med.
Kjolen er min søsters. Jeg ved ikke, hvor hun har den fra, men strømpebukserne og skoene er fra H&M. Det er et stykke tid siden, som om man stadig kan få det om til hvilken pris ved jeg heller ikke. Jeg tror, at jeg vil pifte det hele op med en halskæde eller en lille ring.

come away with me


Jeg vågnede op til regn og en træls tur til gymnasiet! Jeg har været træt hele dagen og dét øjeblik vi får lov til at forlade klasselokalet får jeg energi, glæde og lyst til aktivitet! Det er utroligt, hvad sådan en skoledag gør ved en. Jeg købte en is - til 22 kr. uha - og tog bussen hjem. Det var ikke for varmt, men lige tilpas. Solen skinnede og jeg fik helt lyst til at tage nogle naturbilleder, som man jo ser overalt. Men ja - nu også her. Naturbilleder for alle pengene! 
Det var en god tur hjem med Norah Jones i ørerne og minder om efterskoletiden.

sommer, sommer og sol


Gæt hvem der havde lange, sorte bukser og sort T-shirt på i dag.
- En lille sang fra min sommer-liste. I får 1 gæt -

let's go to the beach


I dag har jeg været på stranden sammen med 9 fra min klasse. Vi badede lidt, snakkede lidt, spillede kort og hyggede! Det var en skøn tur til 10-øren og det har været en rigtig god dag. Vi var der ude i omkring fire og en halv time! Jeg er da også blevet helt dejligt solbrun på ryggen. Dog ikke så meget foran - øv.
Ved sekstiden tod Bodil og jeg ud på Bryggen, hvor vi mødtes med nogle fra 3. y-klassen - vores introelever og nogle andre. Der var vi kun i tre kvarters tid, men det var hyggeligt lige at se dem. Jeg fulgtes med to fra 3. y hen til hovedbanegården med 5a og tog selv en 15'er hjem.
Jeg har lige fået at vide, at Bodil er kommet til at vælge musik. Hun vil gerne have drama og jeg, som har valgt drama, vil gerne have musik, så vi har måske muligheden for at bytte. Det har været en god dag.

nutella mousse



Det er slet ikke svært at lave Nutella mousse. I dag har min mor og jeg lavet det og det var super lækkert! Se bare hvor meget Nutella der skulle bruges. Vi fik opskriften, da vi var i Paris. Vi har købt en bog, formet som et Nutella-glas, kun med kage- og dessertopskrifter, der indeholder Nutella! Mums. Men jeg skriver desværre ikke opskriften denne gang. Det må blive en anden gang. Måske kan den findes på nettet?

gymnasium


I dag var første skoledag. Jeg blev introduceret for min nye klasse, legede en masse navnelege og blev vist rundt. Derefter tog vi i Kongens Have og snakkede alle sammen sammen. Her mødte jeg en masse fra efterskolen. Det var så skønt at se dem igen. Jeg savner dem utroligt meget.
 Det er lidt af en nørdeklasse jeg går i. "1. y" - Matematik A, Fysik B og Kemi B. Det er bare skønt. Men min klasse virkede nu sød nok. Og vores introelever var rigtig rare. Jeg er lidt bange for det hele stadig. Stadig lidt tilbageholden og stadig lidt genert og usikker. Men jeg glæder mig til at lære dem alle bedre at kende.

livets Effekter


Jeg har valgt at omdøbe bloggen. "I øjenkrogen" lød ikke alt for godt, så nu forsøger jeg mig med "Livets Effekter", da jeg synes det lyder bedre. Desuden vil jeg mene, at det at blogge er at putte en form for effekt på livet. Man skriver det på sin egen måde og viser det ikke helt som det virkeligt er. Hver blog har hver sin effekt.
Hvert menneske har også sin effekt på livet og livet har sin effekt på alle mennesker. I denne blog skriver jeg om livets effekter på mig.

smile to the world and it will smile back


I dag skulle gerne være en god dag. Men jeg savner efterskolen og det gør mig trist. Og det gør det ikke nemmere, at jeg godt kan lide at se på billeder derfra og læse om Anna, der er dernede. Nej,  jeg burde nok bare finde på noget andet at lave og være lidt gladere, men jeg har hele tiden lyst til at tage til Langeland med det samme. Bare være der. Ikke se de nye elever, bare kigge på efterskolen. Jeg er håbløs. Det ved jeg.

barndomsminder


Kender I det, at man bare synes, at man selv var helt vildt nuttet, da man var mindre? Også selvom man måske var lidt ulækker at se på? Sådan har jeg det. Jeg var lidt af en bølle, da jeg var mindre, hvilket man også fint kan se på det øverste billede, vil jeg mene. 
Jeg skal ned og holde "fætter/kusine-fest" nede på Lolland. Her bor mine bedsteforældre - min fars forældre. Dem har jeg tilbragt rigtig mange af mine ferier nede hos. Faktisk dem alle. Så længe jeg kan huske har jeg besøgt mine bedsteforældre i alle ferier. Om sommeren plejer vi at tage på camping og det er vi på begge af billederne.
Men det er desværre ikke hos dem, festen holdes. Det er hjemme hos min fars bror. Han (og hans kone og børn) bor 20 minutters kørsel fra mine bedsteforældre, på en stoooor grund, så det passer fint, at det er der, det holdes. Jeg glæder mig til at se mine fætre og kusiner - og resten af min familie. Fætter/Kusine-fester plejer altid at være så hyggelige.

Dette vil altså sige, at jeg tager til Lolland i dag og ikke regner med, at der kommer så meget aktivitet herinde indtil på søndag.

en rigtig pige


Lol, jeg er bare en rigtig pige lige nu! Jeg sidder og lægger neglelak, mens jeg har mit helt ejet Lord of the Rings marathon. Jeg har lige sat The Two Towers på og nyder synes at Frodo og Sam, der kæmper mod Gollum.

maisons


Jeg fik en lille dagbog af min mor, da vi var i Paris. Jeg var lige blevet færdig med min Harry Potter-bog, så jeg havde intet at lave, når jeg kedede mig. Så jeg fik denne bog, hvor jeg kunne skrive og tegne i. Jeg holder meget af at tegne, så jeg fik frembragt nogle huse. Her er et af dem - sry, for den dårlige billedekvalitet.
Jeg kan virkelig godt lide, at tegne huse. Det er det jeg er bedst til og det er næsten det eneste jeg tegner. Slotte, villaer, huse. Dog mest huse i samme stil som det ovenfor. De er så smukke de huse og jeg ville ønske, at jeg selv boede i sådan et.

Jeg har også tegnet andet i bogen, men dette (samt 1 andet) blev det bedste, så det er det jeg viser frem.

pandekager

Jeg har lige lavet pandekager til min mor, min bror og jeg. Mums. Pandekager til morgenmad.

dødsregalierne

Jeg lavede denne halskæde tidligere i dag af noget ståltråd, som jeg fandt. Det var ikke så svært, da jeg har gjort det før. Det er dødsregalierne fra Harry Potter. Jeg har bare sat den på en halskæde, hvor jeg har taget det andet vedhæng af. Så kan jeg skifte som det lyster. Jeg regner med, at begynde at læse Harry Potter og Fangen fra Askaban senere.

Jeg elsker Harry Potter

new york vs. paris


Dette er fra en lille souvenir jeg fik i Paris. En bog, der hedder "New York vs. Paris". På hver side er der lign. tegninger, hvor højre side er New York og venstre side er Paris. Så kan man selv vælge, hvad man foretrækker. Det er en super fin bog og den har nogle sjove sider hist og her. Den er ret tyk, så det er ikke alle sider jeg har fået kigget igennem, men jeg fandt denne side tidligere i morges og jeg synes, at den er ret finurlig.

batman


Billedet er fundet på google.dk

The Dark Knight Rises.
I går kl. syttenhundrede var jeg inde og se "Batman: The Dark Knight Rises". Det var en fantastisk film med masser af mindblowing kampscener! Den havde nogle små twists, som man kunne regne ud, hvis man havde læst tegneserierne eller set de gamle tegnefilmen (Og dette har jeg tilfældigvis opnået begge ting af).
Men det var vildt! Det er en film, som kan anbefales til alle..! Altså ja. Det er anbefalet, at man skal være mindst 13 år for at se den og det vil jeg selvfølgelig også anbefale, da der jo er folk der bliver slået ned, skudt, dræbt osv.

Men alt i alt - fantastisk film og awesome oplevelse!

la ville de l'amour. ♥

Nananananananananananananananana BATMAN

Her kunne man låse sin kærlighed fast med en hængelås!

Jeg er lige kommet hjem fra Paris i dag. Det har været en dejlig rejse og jeg har været ude at se så mange ting! Jeg har lige delt en masse billeder med jer fra turen, da billeder siger mere end 1000 ord. Jeg ved godt, at jeg ikke er en mesterfotograf og jeg ved, at min mobil tager virkelig flotte billeder, men alligevel - det er vel tanken der tæller? Og ja. Der er rimelig grå himmel på billederne, men jeg styrer ikke rigtig vejret og der var for det meste gråt og varmt... Og få gange solskin, men der var jeg selvfølgelig ikke ude ved noget sejt at tage billeder af. Øv.
Men vi fik da både set Rosenlinjen, Mona Lisa, Champs Elysées, Eiffeltårnet, Spreckelsens bue, Operaen (op til flere gange), Nôtre Dame, Sacre Cœur, en masse andre kirker og generelt bare Paris i sig selv, som jo er en smuk by! Det var helt ærgeligt, at man blev så vant til, at alt var så overdådigt! For de sidste dage, der var der næsten ikke noget der inponerede mig længere, da alt jo var så fantastisk! Men det var fantastisk. Og selv de smukkeste kirker herhjemme var intet i forhold til de mindste kirker i Paris! Hver evigt eneste kirke havde store statuer, glasmosaikker, gargoyler og så meget andet hejs der lignede noget fra Klokkeren fra Nôtre Dame.

Ikke flere sindssyge trafikanter, ikke flere croissanter og ikke mere overdådigt hejs.
Home. Sweet. Home.